Στ. Αρναουτάκης: Ιστορική μέρα η σημερινή για την Κρήτη

«Ιστορική» χαρακτήρισε τη σημερινή μέρα για την Κρήτη ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ανακοίνωσης του Βόρειου Οδικού Άξονα που είναι σε εξέλιξη στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου στα Χανιά.

Καλωσορίζοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη ο Στ. Αρναουτάκης υπογράμμισε πως έχουμε για τον ΒΟΑΚ έχουμε μια νέα χάραξη. «Από την πλευρά τη δική μας θελουμε να συμβάλλουμε θετικά έτσι ώστε όποια μικρά ή μεγάλα προβλήματα προκύψουν να αντιμετωπιστούν και να υλοποιηθεί αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο για την Κρήτη».

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης υπογράμμισε πως αυτή η δεκαετία είναι η δεκαετία των μεγάλων έργων για το νησί και απεύθυνε έκκληση προς τον πρωθυπουργό για την στήριξη της στρατηγικής που θα δημιουργήσει στην Κρήτη ένα κόμβο καινοτομίας η οποία θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί από το Ταμείο Ανάκαμψης.

«Εύχομαι να είμαστε καλά και να ξεκινήσει σύντομα αυτό το μεγάλο αναπτυξιακό έργο», ανέφερε στην κατακλείδα του χαιρετισμού του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Στ. Αρναουτάκης: Ιστορική μέρα η σημερινή για την Κρήτη”

  1. Υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο

    Είχαμε πάει με το Μιχάλη σε προεκλογική εκδήλωση του κ. Αρναουτάκη και συγκεκριμένα της Γωγώς… Με ρωτούσε ανήσυχος, πού είναι το φαγητό… Τελικά προσφέρθηκε στο τέλος της ομιλίας. Μπορεί να κέρδισαν την εξουσία, όμως ξέχασαν εμένα και το Μιχάλη. Δεν μας ρώτησε κανείς αν χρειαζόμαστε κάτι. Υποτίθεται ότι κάνουν κοινωνική πολιτική, όμως βρεθήκαμε στο έλεος των φασιστών, όσον αφορά το αυτονόητο δικαίωμα του πατέρα του Μιχάλη για μια άδεια παραμονής. Θα δικαιωθούμε δικαστικώς, είναι βέβαιο, αλλά γιατί μια οικογένεια εν μέσω τέτοιας κρίσης να καταδιώκεται έτσι; Γιατί; Εσείς που κάνατε και webinar για την ανθεκτικότητα των οικογενειών μετά τον κόβιντ…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί